Kesän Saunalla kesäkuussa huippukuukausi!

Kesän Saunan kävijämäärät ovat yhä kasvussa kylmästä keväästä huolimatta. Kesäkuussa saunotettiin 1 335 henkilöä, 13 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna vastaavaan aikaan.

Toivomme saunavierailtamme ruuhka-aikoina vähän tavanomaista enemmän kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa. Saunojia on viime aikoina ollut lautalla maksimimäärä lähes koko aukioloajan. Rannalla odotusaika voi venyä pitkäksi. Saunomisaikaahan ei ole rajoitettu, mutta toivomme että ruuhka-aikoina pari tuntia saunomista riittäisi jokaiselle ja näin saataisiin päivän mittaan useampia saunojia mukaan nauttimaan löylyistä.

Uutta lautalla ovat olleet saunasingutukset torstai-iltapäivisin (ks. bit.ly/singutus) ja heinäkuun vastamaanantait. Saunasingutuksessa venytellään ohjaajan johdolla puolilämpimässä saunassa, vastamaanantaisin lautalla saa vastoa ja vihtoa. Työvälineitä löytyy lautalta, mutta omankin saa tuoda.

Elokuussa lautalla pääsee aamusaunaan joka maanantai klo 8-11.

Terveisin talkooväki
… niin, ja tervetuloa saunomaan, ihan jokainen!

Kuva Päivi Haataja.