Tule mukaan lämmittäjäksi!

Tervetuloa mukaan talkooporukkaan!

Kesän Saunan toiminta perustuu vapaaehtoisten talkoolämmittäjien työlle. Tule mukaan lämmittäjäksi, yksin tai kaverin kanssa. Lämmittäjä voi tietysti vuoronsa jälkeen saunoa itsekin, ja pääsee löylyihin toisenkin kerran lämmittäjälipulla kiitokseksi panoksestaan.

Lämmittäjiä on yleensä vuorossa kaksi, ja vuoro kestää 4-5 tuntia. Lämmittäjät hoitavat saunan lämmityksen, asiakkaiden lossauksen lautalle, rahastuksen ja saunan pesun. Homma ei ole raskasta eikä vaativaa. Koulutus tapahtuu lämmittäjäkurssilla paikan päällä, saunalautalla. Kurssituksen jälkeen voit varata itsellesi sopivan lämmitysvuoron.

Lämmittäjäkurssi

Uusille lämmittäjille tarkoitettuja lämmittäjäkursseja pidetään lautalla tarpeen mukaan.  Seuraa sivuston ilmoituksia.

Kurssin käytyäsi pääset mukaan kaupungin positiivisimman kesätapahtuman talkooporukkaan. Ennakkoilmoittautumista kurssille ei tarvita, riittää kun ilmestyt lossirantaan kurssia ennen. Kurssi vie aikaa runsaan tunnin.  Jos kurssiaika ei sovellu sinulle, ota yhteyttä niin mietitään sopivampi: lammittajaksi [ät] oulunsauna.fi . Talkooväkeen ovat tervetulleita kaikki, ja monenlaista hommaa löytyy,  muutakin kuin saunanlämmitys.

Kesien 2014-2016 lämmittäjät

Aiempina kesinä lämmittäjänä toimineet; kirjautukaa sisään niin pääsette varaamaan vuoroja. Viimevuotiset tunnukset toimivat tälläkin sivustolla.

Oulun Rantasaunaseura ry