Oulun Rantasaunaseuran hallitusta jäähdyttelemässä löylyjen välissä. Vasemmalta: Harri Junttila, Timo Ohukainen, Markku Seppänen, Jouni Tetri, Veijo Kiuru ja Jussi Pöllä. Kuva: Jukka Saari

Oulun Rantasaunaseura valitsi uuden hallituksen

Oulun Rantasaunaseura jatkaa Tuiran yleisen saunan hankkeen valmistelua. Suosittu Kesän Sauna lasketaan vesille tulevanakin kesänä. Toimintaa ohjaamaan valittiin uusi hallitus. 

Kuvassa tuoretta hallitusta jäähdyttelemässä löylyjen välissä. Vasemmalta: Harri Junttila, Timo Ohukainen, Markku Seppänen, Jouni Tetri, Veijo Kiuru ja Jussi Pöllä. Kuva: Jukka Saari. Kuvasta puuttuvat seuraavat hallituksen jäsenet: Marko Asell, Outi Järvinen ja Raija Kristo.

Tuiran uimalan kehittämistä koskeva Oulun kaupungin kaavahanke etenee. Tuiran koululla 10.12.2019 järjestetyssä kehittämistyöpajassa esitellyt suunnitelmat sisälsivät yleisen saunan sijoittumisen Tuiran rannalle sijoittuvaan huoltorakennukseen. Oulun Rantasaunan vuotuisessa syyskokouksessa vahvistettiin että jos tulee mahdollisuus ylläpitää ympärivuotista yleistä saunaa Tuirassa, seura on edelleen kiinnostunut. 

Saunahankkeen suunnittelua ohjaa hallitus, johon saatiin aikaisempien jäsenten lisäksi vahvistuksia. Vuoden 2020 Oulun Rantasaunaseuran hallituksen jäsenet ovat: Markku Seppänen (puheenjohtaja), Marko Asell, Harri Junttila, Outi Järvinen, Raija Kristo, Timo Ohukainen, Jussi Pöllä ja Jouni Tetri. Onnea uusille ja jatkaville hallituksen jäsenille! 

Myös suosittu Kesän Sauna jatkaa toimintaansa. Ennen seuraavaa kesää uusitaan lauteet ja runko huolletaan perusteellisesti. Huoltotalkoot alkavat jo helmikuussa Välivainion Tukikohdalla, jossa Kesän Sauna on talvisäilytyksessä. 

Perinteisesti huoltotalkoissa on lämmitetty myös saunaa. Koska tänä vuonna Kesän Saunan sisätila on toimien kohteena, talkoissa lämpiää Oulun Rantasaunan hyväksi kehuttu telttasauna. Mielenkiintoinen kokemus tulossa niille, jotka eivät ole ennen telttasaunassa saunoneet! 

Talkoista ja muista ajankohtaisista tapahtumista ilmoitetaan Kesän Saunan verkkosivuilla ja Kesän Saunan Facebook-sivulla. 

Asioissa kuin asioissa, Oulun Rantasaunaseuraan saa yhteyden seuraavalla tavalla:

Puheenjohtaja: markku[at]kesansauna.fi, p. 040 7457 312

Hallituksen jäsenet: etunimi [at]kesansauna.fi

Yleiset asiat: info[at]kesansauna.fi

Talkoisiin ja muuhun toimintaan osallistuminen ei edellytä Oulun Rantasaunaseura ry:n jäsenyyttä. Tervetuloa mukaan!